Idag hade vi ett långt men välbehövligt möte på jobbet det var länge sedan som vi hade så mycket att ta beslut på men på grund av alla omstruktureringar så var det viktigt att få lätta lite på trycket för vi har varit ganska många som har varit lite missnöjda över hur det har skötts. Vår chef som är en bra sådan hade full förståelse över att vi tyckta att det har varit rörigt och bad om ursäkt för det. När vi var klara med den delen så diskuterade vi vilken typ av produkt vi ska använda oss av när vi ska göra reklam för företaget och vi bestämde att i år skippar vi pennorna som vi har kört med i många år istället ska vi ha vår logga på tygpåsar istället dels för att man på så sätt uppmuntrar till mer miljötänk genom att på så sätt skippa platspåsarna när man är och handlar men även att de som får dem kommer att använda sig av dem ute och då blir vi mer synliga.